Nutriční hodnoty (Jablkovo-tvarohový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 252 kJ / 1 733 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,90 g |
| Tuky | 73,77 g |
| – nasycené | 39,98 g |
| – nenasycené | 26,61 g |
| –– mononenasycené | 22,61 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 16,85 g |
| Cholesterol | 698 mg |
| Sodík | 459 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 190,00 g |
| – cukry | 74,13 g |
| ––– laktóza | 19,20 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 175 g 175 g strouhaných jablek | Jablko čerstvé | 175 g |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 g 50 g rozpuštěného másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 1 sáček 1 sáček vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 8 g |
| 2 2 polévkové lžíce cukru moučka | Cukr bílý | |
| 2 2 oloupaná jablka nakrájená na kostičky | Jablko čerstvé | 300 g |