Nutriční hodnoty (Polévka z kuřecích kostí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 764 kJ / 183 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,83 g |
| Tuky | 1,09 g |
| – nasycené | 0,27 g |
| – nenasycené | 0,67 g |
| –– mononenasycené | 0,16 g |
| –– polynenasycené | 0,51 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 18,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 267 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 28,86 g |
| – cukry | 17,04 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kuřecí skelet | Droby kuřecí směs | |
| kuřecího tuku | Sádlo kuřecí | |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 2 2 kořeny petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| 1/4 1/4 kedlubny | Kedluben čerstvý | 45 g |
| 1/4 1/4 kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule i se spodní slupkou | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| celerová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 1 1 zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 červená chilli paprika | Chilli paprička čerstvá | |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| 1-2 1-2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 20 kuliček 20 kuliček celého pepře | Pepř černý | |
| 5 kuliček 5 kuliček celého nového koření | Nové koření | |
| 4 kuličky 4 kuličky celého jalovce | Jalovec sušený | |
| 3-4 3-4 hřebíčky | Hřebíček | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda | Voda |