Nutriční hodnoty (Hovězí po myslivecku v PH)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 395 kJ / 2 007 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 180,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,66 g |
| Tuky | 95,54 g |
| – nasycené | 45,76 g |
| – nenasycené | 47,58 g |
| –– mononenasycené | 40,32 g |
| –– polynenasycené | 7,26 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 22,07 g |
| Cholesterol | 423 mg |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 5,59 g |
| Sacharidy | 49,17 g |
| – cukry | 18,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězího masa ( měla jsem krk ) | Hovězí kýta | 750 g |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 300 ml 300 ml červeného vína | Víno červené suché | 300 ml |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce brusinek | Brusinky zavařené | 22.5 g |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| cukr | Cukr bílý | |
| 2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| celý pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| jalovec | Jalovec sušený | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |