Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuře na houbách s játrovou nádivkou a okurkovým salátem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 260 kJ /
1 735 kcal
Bílkoviny76,70 g
– z toho živočišné bílkoviny33,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,00 g
Tuky22,00 g
– nasycené7,95 g
– nenasycené9,81 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené4,21 g
––– omega 30,78 g
Vláknina21,50 g
Cholesterol 761 mg
Sodík 3,33 g
Sůl8,05 g
Sacharidy296,85 g
– cukry33,75 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 kuře Kuře
olej Olej řepkový
žampiony Žampion čerstvý
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
sušená paprika Paprika červená sušená
kmín Kmín
10 10 rohlíků Rohlík pšeničný bílý 430 g
150 g 150 g kuřecích játer Játra kuřecí 150 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
plátek plátek másla Máslo kravské
strouhanka Strouhanka pšeničná
petržel Petržel kořenová čerstvá
paprika Paprika bílá čerstvá
2 2 okurky Okurka salátová čerstvá
5 lžící 5 lžící octa Ocet lihový 75 ml
500 ml 500 ml vody Voda 500 ml
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
brambor Brambor zimní

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.