Nutriční hodnoty (Kuře na houbách s játrovou nádivkou a okurkovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 260 kJ / 1 735 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 76,70 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,00 g |
Tuky | 22,00 g |
– nasycené | 7,95 g |
– nenasycené | 9,81 g |
–– mononenasycené | 5,60 g |
–– polynenasycené | 4,21 g |
––– omega 3 | 0,78 g |
Vláknina | 21,50 g |
Cholesterol | 761 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,05 g |
Sacharidy | 296,85 g |
– cukry | 33,75 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
olej | Olej řepkový | |
žampiony | Žampion čerstvý | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
sušená paprika | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín | |
10 10 rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 430 g |
150 g 150 g kuřecích játer | Játra kuřecí | 150 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
plátek plátek másla | Máslo kravské | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
paprika | Paprika bílá čerstvá | |
2 2 okurky | Okurka salátová čerstvá | |
5 lžící 5 lžící octa | Ocet lihový | 75 ml |
500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
brambor | Brambor zimní |