Nutriční hodnoty (Vídeňský řízek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 19 058 kJ / 4 555 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 96,00 g |
| Tuky | 408,40 g |
| – nasycené | 35,76 g |
| – nenasycené | 308,12 g |
| –– mononenasycené | 36,64 g |
| –– polynenasycené | 271,48 g |
| ––– omega 3 | 45,07 g |
| Vláknina | 36,00 g |
| Cholesterol | 528 mg |
| Sodík | 199 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 88,43 g |
| – cukry | 9,03 g |
| ––– laktóza | 0,03 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g telecího pokrájeného ořechu | Vlašské ořechy | 600 g |
| 4 4 malé a tenké plátky másla | Máslo kravské | 4 g |
| 4 plátky 4 plátky citronu | Citrón čerstvý | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| jemná strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
| olej | Olej řepkový |