Nutriční hodnoty (Kuře na játrových těstovinách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 542 kJ / 2 281 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,43 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,78 g |
| Tuky | 134,87 g |
| – nasycené | 76,96 g |
| – nenasycené | 53,16 g |
| –– mononenasycené | 46,85 g |
| –– polynenasycené | 6,31 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 15,45 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 927 mg |
| Sůl | 2,27 g |
| Sacharidy | 198,75 g |
| – cukry | 10,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (nebo 4 stehna) | Kuře | |
| koření na kuře | Grilovací koření | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 g 150 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 150 g |
| 100 g 100 g žampiónů | Žampion čerstvý | 100 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 250 g 250 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 250 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |