Nutriční hodnoty (Rýžový srnčí hřbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 412 kJ / 2 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,45 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,45 g |
| Tuky | 16,75 g |
| – nasycené | 10,74 g |
| – nenasycené | 4,98 g |
| –– mononenasycené | 4,27 g |
| –– polynenasycené | 0,71 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 11,50 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 412 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 468,50 g |
| – cukry | 314,75 g |
| ––– laktóza | 49,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 l 1 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
| 1 1 Zlatý klas | Puding v prášku | |
| 200 g 200 g krystalového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 200 g 200 g rýže | Rýže bílá | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 350 g 350 g meruňkového kompotu (čerešňového alebo akékoľvek mäkké ovocie, drobné ovocie môže byť čerstvé) | Meruňka zavařená | 350 g |