Nutriční hodnoty (Vepřové kotlety s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 253 kJ / 300 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,40 g |
| Tuky | 2,08 g |
| – nasycené | 0,68 g |
| – nenasycené | 0,92 g |
| –– mononenasycené | 0,08 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 15,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 21 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 60,00 g |
| – cukry | 56,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kotlety (nebo krkovice) | Vepřová kotleta bez kosti | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 4 ks 4 ks jablek | Jablko čerstvé | 600 g |
| kečup | Kečup sladký | |
| worcesterová omáčka | Worcestrová omáčka | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 dl 2 dl vody | Voda | 200 ml |
| citrónová šťáva (pár kapek) | Šťáva z citrónu |