Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin s ořechovou nádivkou II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 130 kJ /
4 811 kcal
Bílkoviny109,70 g
– z toho živočišné bílkoviny16,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny93,35 g
Tuky231,69 g
– nasycené61,98 g
– nenasycené141,29 g
–– mononenasycené38,60 g
–– polynenasycené102,70 g
––– omega 316,64 g
Vláknina28,80 g
Cholesterol 695 mg
Sodík 172 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy557,41 g
– cukry188,76 g
––– laktóza5,31 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
70 g 70 g másla Máslo kravské 70 g
35 g 35 g cukru Cukr bílý 35 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
špetka špetka soli Sůl mořská
1/8 l 1/8 l smetany Smetana kravská sladká 12% 125 ml
15 g 15 g droždí Droždí pekařské lisované 15 g
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
tlučená vanilka Vanilkové lusky
citrónová kůra Citronová kúra čerstvá
1/6 l 1/6 l vody Voda 166.6666716337204 ml
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
kůra z 1/2 citrónu Citronová kúra čerstvá
trochu trochu skořice Skořice ceylonská
trochu trochu vanilky Vanilkové lusky
1 1 utlučený hřebíček Hřebíček
210 g 210 g strouhaných (mletých) vlašských ořechů Vlašské ořechy 210 g
strouhanka (nebo mleté piškoty, podle potřeby) Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.