Nutriční hodnoty (Jednoduchý jablkový moučník bez tuku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 651 kJ / 2 546 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 31,20 g |
| Tuky | 26,72 g |
| – nasycené | 6,40 g |
| – nenasycené | 12,46 g |
| –– mononenasycené | 8,74 g |
| –– polynenasycené | 3,72 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 16,80 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 434 mg |
| Sůl | 1,59 g |
| Sacharidy | 510,70 g |
| – cukry | 284,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 300 g 300 g jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
| 300 g 300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 300 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
| tuk na vymazání forem | Margarín | |
| mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká |