Nutriční hodnoty (Květáková kulajda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 927 kJ / 460 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 34,37 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,01 g |
Tuky | 23,53 g |
– nasycené | 8,91 g |
– nenasycené | 9,84 g |
–– mononenasycené | 7,69 g |
–– polynenasycené | 2,15 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 0,18 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 743 mg |
Sůl | 1,83 g |
Sacharidy | 27,72 g |
– cukry | 24,54 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 0,5 velkého květáku | Květák čerstvý | |
0,5 litru 0,5 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1,5 litru 1,5 litru vody | Voda | 1500 ml |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 10 g |
špetka špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská |