Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vývar se sušenými houbami a smaženými sýrovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 929 kJ /
1 178 kcal
Bílkoviny59,29 g
– z toho živočišné bílkoviny49,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,13 g
Tuky74,21 g
– nasycené41,60 g
– nenasycené27,26 g
–– mononenasycené20,64 g
–– polynenasycené6,63 g
––– omega 30,96 g
Vláknina3,75 g
Cholesterol 676 mg
Sodík 2,25 g
Sůl5,42 g
Sacharidy66,39 g
– cukry8,06 g
––– laktóza1,59 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 l 1,5 l silného hovězího vývaru Vývar hovězí 1500 ml
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
hrst hrst sušených hub Houby sušené směs
zelená petrželka (nebo libeček) Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
75 g 75 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 75 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
100 g 100 g plísňového sýra (např. Nivy) Niva 50% t. v s. 100 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce sekané hladkolisté petrželky Petržel nať čerstvá 37.5 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.