Nutriční hodnoty (Kakaovo-tvarohové řezy s jablky a kokosem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 313 kJ / 4 138 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,74 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 87,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,90 g |
Tuky | 137,76 g |
– nasycené | 46,34 g |
– nenasycené | 79,20 g |
–– mononenasycené | 54,88 g |
–– polynenasycené | 24,32 g |
––– omega 3 | 1,86 g |
Vláknina | 35,60 g |
Cholesterol | 869 mg |
Sodík | 870 mg |
Sůl | 2,55 g |
Sacharidy | 573,00 g |
– cukry | 337,30 g |
––– laktóza | 27,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
50 g 50 g cukru krystal | Cukr bílý | 50 g |
50 g 50 g kakaa | Kakao prášek | 50 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
120 g 120 g Hery | Margarín | 120 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 dl 2 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
3/4 hrnku 3/4 hrnku cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
4 4 větší nastrouhaná jablka | Jablko čerstvé | 600 g |
1/2 1/2 skořicového cukru | Cukr skořicový | |
rozinky | Rozinky | |
kokos | Kokos strouhaný | |
mandlové lupínky | Mandle loupané |