Nutriční hodnoty (Kroupová fazolačka s uzeným)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 783 kJ / 426 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,00 g |
| Tuky | 0,70 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,14 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,12 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 13,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 110 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 87,00 g |
| – cukry | 9,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| konzerva konzerva červené fazole | Fazole červená ledvina | |
| 1 dcl 1 dcl krup střední velikosti č.7 | Kroupy ječné | |
| 1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| uzená žebra (může být uzené koleno nebo 2 páry ostrých vyuzených domácích klobás) | Vepřové koleno bez kosti uzené | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 6 zrnek 6 zrnek černého pepře | Pepř černý | |
| kostka kostka bujónu | Bujón hovězí |