Nutriční hodnoty (Adamova hrachová polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 74 kJ / 18 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
| Tuky | 0,10 g |
| – nasycené | 0,02 g |
| – nenasycené | 0,07 g |
| –– mononenasycené | 0,01 g |
| –– polynenasycené | 0,06 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 40 mg |
| Sůl | 0,10 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| zelený hrách | Hrách žlutý loupaný sušený | |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| zeleninový bujón | Bujón zeleninový | |
| máslo | Máslo kravské |