Nutriční hodnoty (Bujurdi z rajčat)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 614 kJ / 386 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,16 g |
| Tuky | 25,48 g |
| – nasycené | 16,32 g |
| – nenasycené | 8,39 g |
| –– mononenasycené | 6,95 g |
| –– polynenasycené | 1,44 g |
| ––– omega 3 | 0,19 g |
| Vláknina | 3,84 g |
| Cholesterol | 113 mg |
| Sodík | 2,52 g |
| Sůl | 6,25 g |
| Sacharidy | 16,28 g |
| – cukry | 13,88 g |
| ––– laktóza | 1,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vyzrálá velká rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 100 - 150 g 100 - 150 g fety (sýr balkánského typu, ale z ovčího mléka) | Sýr feta | 125 g |
| oregáno | Oregano sušené | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |