Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hrachovka s párkem a hráškem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie6 080 kJ /
1 453 kcal
Bílkoviny85,98 g
– z toho živočišné bílkoviny22,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,58 g
Tuky46,53 g
– nasycené21,29 g
– nenasycené25,21 g
–– mononenasycené13,70 g
–– polynenasycené11,51 g
––– omega 30,01 g
Vláknina40,78 g
Cholesterol 80 mg
Sodík 1,55 g
Sůl3,57 g
Sacharidy153,18 g
– cukry19,11 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g zeleného hrachu Hrách žlutý loupaný sušený 250 g
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
2 2 párky Párek vepřový 160 g
1,5 l 1,5 l vývaru z uzeného masa (nebo voda) Vepřová plec uzená
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje (extra panenského) Olej olivový 11 ml
zelený hrášek (čerstvý nebo mražený) Hrášek zelený
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
majoránka Majoránka sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.