Nutriční hodnoty (Pangas s fazolkami a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 110 kJ / 743 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
| Tuky | 28,25 g |
| – nasycené | 7,60 g |
| – nenasycené | 20,40 g |
| –– mononenasycené | 14,00 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 5,50 g |
| Cholesterol | 200 mg |
| Sodík | 175 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 40,50 g |
| – cukry | 2,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 filety 2 filety pangase | Pangas filet | 400 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| 1/2 sáčku 1/2 sáčku mražených fazolek | Fazolky mražené | |
| 5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
| lžička lžička másla | Máslo kravské | |
| lžička lžička olivového oleje | Olej olivový |