Nutriční hodnoty (Pangas s fazolkami a bramborami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 110 kJ / 743 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 28,25 g |
– nasycené | 7,60 g |
– nenasycené | 20,40 g |
–– mononenasycené | 14,00 g |
–– polynenasycené | 6,40 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 5,50 g |
Cholesterol | 200 mg |
Sodík | 175 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 40,50 g |
– cukry | 2,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 filety 2 filety pangase | Pangas filet | 400 g |
sůl | Sůl mořská | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
1/2 sáčku 1/2 sáčku mražených fazolek | Fazolky mražené | |
5 5 brambor | Brambor zimní | 250 g |
lžička lžička másla | Máslo kravské | |
lžička lžička olivového oleje | Olej olivový |