Nutriční hodnoty (Zmrzlé řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 036 kJ / 1 682 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 65,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,60 g |
| Tuky | 63,99 g |
| – nasycené | 23,59 g |
| – nenasycené | 30,44 g |
| –– mononenasycené | 23,82 g |
| –– polynenasycené | 6,63 g |
| ––– omega 3 | 1,15 g |
| Vláknina | 3,53 g |
| Cholesterol | 1,11 g |
| Sodík | 686 mg |
| Sůl | 1,32 g |
| Sacharidy | 204,33 g |
| – cukry | 174,33 g |
| ––– laktóza | 30,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 4 PL 4 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 40 g |
| 4 PL 4 PL moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| trochu trochu prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| kávový extrakt (nemusí být) | Aroma kávové | |
| 700 ml 700 ml jahodového jogurtu (meruňkového ...) | Jogurt kravský ovocný 3,5% | 700 ml |
| 1 1 zakysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 1 balíček 1 balíček plátkové želatiny (rozmočit ve vodě a ohřát aby se rozpustila) | Želatina vepřová | 10 g |
| 1 sklenka 1 sklenka jahodové marmelády (višňové ...) | Marmeláda jahodová |