Nutriční hodnoty (Pečené lokty ze selátka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 276 kJ / 66 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 2,37 g |
| – nasycené | 1,46 g |
| – nenasycené | 0,86 g |
| –– mononenasycené | 0,23 g |
| –– polynenasycené | 0,63 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 11 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 7,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 ks 2 ks předního kolena (ze selete) | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 sáček 1 sáček (33 g) kořenící směs Magyaros (značka HA) | Koření Argentina | |
| 1 1 velká celá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 dcl 3 dcl vývaru z kostí | Vývar masový | 300 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý mletý pepř | Pepř bílý mletý | |
| kmín | Kmín |