Nutriční hodnoty (Špalíčky z vinné klobásy na zelené podušce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 6 227 kJ / 1 488 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 70,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,05 g |
Tuky | 101,87 g |
– nasycené | 60,63 g |
– nenasycené | 41,03 g |
–– mononenasycené | 15,14 g |
–– polynenasycené | 25,89 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 22,55 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 5,39 g |
Sůl | 13,00 g |
Sacharidy | 49,00 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,5 kg 0,5 kg bílé vinné klobásy | Klobása vinná | 500 g |
1/2 1/2 brokolice | Brokolice čerstvá | 250 g |
2 2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
1 lžička 1 lžička grilovacího koření | Grilovací koření | 5 g |
1 lžička 1 lžička koření do mletých mas | Provensálské koření | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
olivový olej | Olej olivový |