Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hornický guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 858 kJ /
444 kcal
Bílkoviny57,10 g
– z toho živočišné bílkoviny50,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,54 g
Tuky10,53 g
– nasycené5,97 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené3,49 g
–– polynenasycené0,51 g
––– omega 30,05 g
Vláknina16,04 g
Cholesterol 140 mg
Sodík 220 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy24,96 g
– cukry11,82 g
––– laktóza0,06 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g hovězí kližky Hovězí kližka 250 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
pažitka Pažitka čerstvá
1 lžička 1 lžička másla Máslo kravské 8 g
100 g 100 g hub (i mražených) Hřib čerstvý 100 g
červená paprika Paprika červená čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 ostravská klobása nebo i jiná uzená klobása Klobása
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
kmín Kmín
sůl Sůl mořská
popřípadě hovězí vývar Vitana-(nemusí být) Vývar hovězí
olej nebo sádlo Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.