Nutriční hodnoty (Pěnová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 16 615 kJ / 3 971 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 81,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 29,66 g |
| Tuky | 162,48 g |
| – nasycené | 21,48 g |
| – nenasycené | 122,19 g |
| –– mononenasycené | 87,85 g |
| –– polynenasycené | 34,34 g |
| ––– omega 3 | 9,19 g |
| Vláknina | 13,40 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 727 mg |
| Sůl | 2,22 g |
| Sacharidy | 538,80 g |
| – cukry | 305,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 300 g 300 g krupicového cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 10 lžic 10 lžic oleje | Olej řepkový | 110 ml |
| 10 lžic 10 lžic horké vody | Voda | 180 ml |
| strouhaná citronová kůra | Citronová kúra čerstvá | |
| 1 1 vanilkový pudink (v prášku) | Puding v prášku | 40 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |