Nutriční hodnoty (Masové koule v omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 3 822 kJ / 913 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 130,57 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 128,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,49 g |
| Tuky | 34,14 g |
| – nasycené | 8,39 g |
| – nenasycené | 17,00 g |
| –– mononenasycené | 13,93 g |
| –– polynenasycené | 3,07 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 8,73 g |
| Cholesterol | 649 mg |
| Sodík | 861 mg |
| Sůl | 2,02 g |
| Sacharidy | 17,82 g |
| – cukry | 10,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| 1/4 1/4 bulvy celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| 2 balení 2 balení Rama cremefine na vaření | Rostlinná šlehačka | |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 kostka 1 kostka zeleninového bujonu | Bujón zeleninový | 10 g |
| 60 dkg 60 dkg mletého vepřového masa | Vepřová plec | 600 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| směs koření na mletá masa | Provensálské koření | |
| 1 1 polévková lžíce solamylu | Bramborový škrob | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná |