Nutriční hodnoty (Pudinkovo broskvové potěšení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 36
| Energie | 24 251 kJ / 5 796 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 92,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,32 g |
| Tuky | 333,73 g |
| – nasycené | 203,84 g |
| – nenasycené | 113,44 g |
| –– mononenasycené | 102,00 g |
| –– polynenasycené | 11,44 g |
| ––– omega 3 | 1,73 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 2,00 g |
| Sodík | 846 mg |
| Sůl | 1,94 g |
| Sacharidy | 582,35 g |
| – cukry | 369,55 g |
| ––– laktóza | 50,35 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 4 lžíce 4 lžíce horké vody | Voda | 72 ml |
| 200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
| 650 ml 650 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 650 ml |
| 100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 2 sáčky 2 sáčky vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 16 g |
| 250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1 plechovka 1 plechovka broskví | Dužina broskve čerstvá | |
| 250 ml 250 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky |