Nutriční hodnoty (Rybí filé v remuládě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 905 kJ / 1 889 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 78,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,25 g |
| Tuky | 169,36 g |
| – nasycené | 20,88 g |
| – nenasycené | 133,60 g |
| –– mononenasycené | 40,94 g |
| –– polynenasycené | 92,66 g |
| ––– omega 3 | 2,85 g |
| Vláknina | 1,82 g |
| Cholesterol | 500 mg |
| Sodík | 2,16 g |
| Sůl | 5,44 g |
| Sacharidy | 12,15 g |
| – cukry | 2,33 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vařeného filé | Treska filet | 400 g |
| 200 g 200 g majonézy | Majonéza | 200 g |
| 2 2 polévkové lžíce nakrájené naťové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 lžíce 1 lžíce nakrájené petrželky | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1,5 lžíce 1,5 lžíce plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 22.5 g |
| 3 lžičky 3 lžičky Křeníku | Křen sterilovaný | |
| 2 lžičky 2 lžičky sladké papriky | Paprika červená sušená | 2 g |
| 2 lžičky 2 lžičky vinného octa | Ocet vinný bílý | 10 ml |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky worcestru | Worcestrová omáčka | 2.5 ml |
| trošku trošku cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| pálivá paprika podle chuti, lze vynechat | Paprika pálivá |