Nutriční hodnoty (Kadlíkova Zelenočtvrteční večeře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 355 kJ / 2 475 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 69,44 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 41,96 g |
| Tuky | 62,82 g |
| – nasycené | 14,67 g |
| – nenasycené | 28,11 g |
| –– mononenasycené | 22,46 g |
| –– polynenasycené | 5,66 g |
| ––– omega 3 | 0,42 g |
| Vláknina | 52,40 g |
| Cholesterol | 2,07 g |
| Sodík | 926 mg |
| Sůl | 1,68 g |
| Sacharidy | 342,20 g |
| – cukry | 28,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg brambor | Brambor zimní | 2000 g |
| 8 8 uvařených vajec | Vejce slepičí | 560 g |
| 2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 2 zavařené okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 20 cm 20 cm šunkového kabanosu | Klobása | |
| 1 sáček 1 sáček Zelenina pod svíčkovou | Mrkev čerstvá | |
| 1 sáček 1 sáček Zelenina do polévky | Mrkev mražená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| olej | Olej řepkový | |
| lák z okurek | Nálev z okurek | |
| sterilované papriky | Paprika červená sterilovaná | |
| 3 3 pstruh | Pstruh | |
| medvědí česnek | Česnek medvědí čerstvý | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| kmín | Kmín | |
| tymián | Tymián sušený |