Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Halibut v bylinkách)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 277 kJ /
305 kcal
Bílkoviny1,12 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,05 g
Tuky29,49 g
– nasycené8,21 g
– nenasycené20,92 g
–– mononenasycené18,23 g
–– polynenasycené2,69 g
––– omega 30,07 g
Vláknina3,05 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy7,71 g
– cukry1,48 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2-4 porce 2-4 porce halibuta Halibut
1/2 1/2 citrónu Citrón čerstvý 45 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
2-3 lístky 2-3 lístky bazalky Bazalka čerstvá
1 snítka 1 snítka čerstvé majoránky Majoránka čerstvá
1 snítka 1 snítka čerstvého oregána Oregano čerstvé
1 snítka 1 snítka zelené petrželky Petržel nať čerstvá
2-3 lístky 2-3 lístky libečku Libeček čerstvý
sůl Sůl mořská
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.