Nutriční hodnoty (Halibut v bylinkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 277 kJ / 305 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
Tuky | 29,49 g |
– nasycené | 8,21 g |
– nenasycené | 20,92 g |
–– mononenasycené | 18,23 g |
–– polynenasycené | 2,69 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 3,05 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,71 g |
– cukry | 1,48 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2-4 porce 2-4 porce halibuta | Halibut | |
1/2 1/2 citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
2-3 lístky 2-3 lístky bazalky | Bazalka čerstvá | |
1 snítka 1 snítka čerstvé majoránky | Majoránka čerstvá | |
1 snítka 1 snítka čerstvého oregána | Oregano čerstvé | |
1 snítka 1 snítka zelené petrželky | Petržel nať čerstvá | |
2-3 lístky 2-3 lístky libečku | Libeček čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |