Nutriční hodnoty (Rychlé ořechové řezy - hrnkové)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 985 kJ / 5 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 120,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 90,00 g |
| Tuky | 221,05 g |
| – nasycené | 42,09 g |
| – nenasycené | 147,35 g |
| –– mononenasycené | 30,50 g |
| –– polynenasycené | 116,85 g |
| ––– omega 3 | 18,96 g |
| Vláknina | 30,00 g |
| Cholesterol | 643 mg |
| Sodík | 480 mg |
| Sůl | 1,76 g |
| Sacharidy | 680,95 g |
| – cukry | 282,45 g |
| ––– laktóza | 18,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| cukr na posypání | Cukr bílý | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín |