Nutriční hodnoty (Rybí filé s chřestem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 432 kJ / 2 732 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 176,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 176,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 221,50 g |
| – nasycené | 103,30 g |
| – nenasycené | 113,83 g |
| –– mononenasycené | 93,66 g |
| –– polynenasycené | 20,17 g |
| ––– omega 3 | 2,85 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 720 mg |
| Sodík | 4,33 g |
| Sůl | 10,78 g |
| Sacharidy | 8,70 g |
| – cukry | 8,50 g |
| ––– laktóza | 3,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 kusy 4 kusy rybího filé | Treska filet | 800 g |
| 12 stonků 12 stonků chřestu | Chřest zelený čerstvý | |
| 200 g 200 g libové anglické slaniny (nebo šunky) | Anglická slanina | 200 g |
| 100 g 100 g goudy (nebo eidamu) | Gouda 45% t. v s. | 100 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 plátek 1 plátek citronu | Citrón čerstvý | |
| 1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |