Nutriční hodnoty (Višňové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 747 kJ / 3 525 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,54 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 37,94 g |
Tuky | 169,86 g |
– nasycené | 85,11 g |
– nenasycené | 79,25 g |
–– mononenasycené | 54,72 g |
–– polynenasycené | 24,53 g |
––– omega 3 | 1,20 g |
Vláknina | 16,80 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 180 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 443,05 g |
– cukry | 212,00 g |
––– laktóza | 12,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
120 g 120 g krupicového cukru | Cukr bílý | 120 g |
100 g 100 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 100 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku | Kypřící prášek | 5 g |
50 g 50 g krupicového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
450 450 g višňový kompot (300 g višní a 150 ml nálevu z kompotovaných višní) | Višně zavařené | |
400 ml 400 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 400 ml |
4 PL 4 PL silné černé kávy | Káva espresso | 60 ml |
1 PL 1 PL cukru | Cukr bílý | 25 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |