Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Višňové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 747 kJ /
3 525 kcal
Bílkoviny47,54 g
– z toho živočišné bílkoviny9,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny37,94 g
Tuky169,86 g
– nasycené85,11 g
– nenasycené79,25 g
–– mononenasycené54,72 g
–– polynenasycené24,53 g
––– omega 31,20 g
Vláknina16,80 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 180 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy443,05 g
– cukry212,00 g
––– laktóza12,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
120 g 120 g krupicového cukru Cukr bílý 120 g
100 g 100 g mletých mandlí Mandle loupané mleté 100 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
1 lžička 1 lžička kypřícího prášku Kypřící prášek 5 g
50 g 50 g krupicového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
450 450 g višňový kompot (300 g višní a 150 ml nálevu z kompotovaných višní) Višně zavařené
400 ml 400 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 400 ml
4 PL 4 PL silné černé kávy Káva espresso 60 ml
1 PL 1 PL cukru Cukr bílý 25 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.