Nutriční hodnoty (Kuřecí stehna na pórku s pečenými brambory a uzenou paprikou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 811 kJ / 433 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,84 g |
| Tuky | 11,46 g |
| – nasycené | 0,78 g |
| – nenasycené | 9,82 g |
| –– mononenasycené | 6,93 g |
| –– polynenasycené | 2,89 g |
| ––– omega 3 | 0,94 g |
| Vláknina | 10,76 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 27 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 69,00 g |
| – cukry | 4,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 Kuřecí stehna | Kuře stehno s kůží | |
| 8 8 Brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 2 2 Pórky | Pórek čerstvý | |
| 1 PL 1 PL Oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 2 stroužky 2 stroužky Česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| Texaské koření není pálivé (tj. směs: paprika, česnek, cibule, paprika uzená !, tymián, petržel, rajčata, kmín mletý, pepř, curry, sůl) | Koření Argentina | |
| Pažitka | Pažitka čerstvá |