Nutriční hodnoty (Lahodný hrášek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 338 kJ / 81 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,60 g |
Tuky | 3,20 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 2,80 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 0,80 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 12,20 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g čerstvého hrášku (nebo mraženého) | Hrášek zelený | 300 g |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 10 g |
1 lžička 1 lžička cukru | Cukr bílý | 5 g |
1 lžička 1 lžička škrobu (kukuřičný nebo bramborový) | Bramborový škrob | 5 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
sůl | Sůl mořská | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá |