Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Lahodný hrášek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie338 kJ /
81 kcal
Bílkoviny0,60 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,60 g
Tuky3,20 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené2,80 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené0,80 g
––– omega 30,20 g
Vláknina0,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 120 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy12,20 g
– cukry5,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g čerstvého hrášku (nebo mraženého) Hrášek zelený 300 g
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
2 lžičky 2 lžičky plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 10 g
1 lžička 1 lžička cukru Cukr bílý 5 g
1 lžička 1 lžička škrobu (kukuřičný nebo bramborový) Bramborový škrob 5 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
sůl Sůl mořská
zelená petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.