Nutriční hodnoty (Vejce zapečené na zelených fazolkách)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 286 kJ / 307 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 21,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,32 g |
| Tuky | 15,24 g |
| – nasycené | 6,36 g |
| – nenasycené | 6,46 g |
| –– mononenasycené | 5,33 g |
| –– polynenasycené | 1,13 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 1,28 g |
| Cholesterol | 289 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,51 g |
| Sacharidy | 21,05 g |
| – cukry | 13,89 g |
| ––– laktóza | 3,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1/2 plechovky 1/2 plechovky sterilovaných zelených fazolek | Fazolky čerstvé | |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 3 lžíce 3 lžíce kečupu | Kečup sladký | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| zelená petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| 50 g 50 g strouhaného sýra (já jsem použila plísňový sýr) | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |