Nutriční hodnoty (Salát s ředkvičkami a jogurtovou zálivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 721 kJ / 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,06 g |
| Tuky | 11,41 g |
| – nasycené | 0,84 g |
| – nenasycené | 9,98 g |
| –– mononenasycené | 6,99 g |
| –– polynenasycené | 2,98 g |
| ––– omega 3 | 0,90 g |
| Vláknina | 6,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 13,50 g |
| – cukry | 10,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 0,5 menšího pekingského zelí | Zelí pekingské čerstvé | |
| 0,5 0,5 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 10 10 ředkviček | Ředkvička čerstvá | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 bílý jogurt | Jogurt kravský bílý 1,5% | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| Antoninovy bylinky (nebo jiné) | Provensálské koření |