Nutriční hodnoty (Frkle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 959 kJ / 1 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 39,63 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
Tuky | 72,56 g |
– nasycené | 42,82 g |
– nenasycené | 24,85 g |
–– mononenasycené | 21,95 g |
–– polynenasycené | 2,90 g |
––– omega 3 | 0,43 g |
Vláknina | 15,50 g |
Cholesterol | 459 mg |
Sodík | 213 mg |
Sůl | 0,41 g |
Sacharidy | 205,20 g |
– cukry | 22,00 g |
––– laktóza | 8,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
150 g 150 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 150 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 rajčatový protlak | Protlak rajčatový | |
olej | Olej řepkový | |
1 lžička 1 lžička krystalového cukru | Cukr bílý | 6 g |
sůl | Sůl mořská | |
200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
strouhaný uzený sýr | Eidam 30% t. v s. uzený |