Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Frkle)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 959 kJ /
1 663 kcal
Bílkoviny39,63 g
– z toho živočišné bílkoviny14,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,00 g
Tuky72,56 g
– nasycené42,82 g
– nenasycené24,85 g
–– mononenasycené21,95 g
–– polynenasycené2,90 g
––– omega 30,43 g
Vláknina15,50 g
Cholesterol 459 mg
Sodík 213 mg
Sůl0,41 g
Sacharidy205,20 g
– cukry22,00 g
––– laktóza8,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
150 g 150 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 150 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
sůl Sůl mořská
1 1 rajčatový protlak Protlak rajčatový
olej Olej řepkový
1 lžička 1 lžička krystalového cukru Cukr bílý 6 g
sůl Sůl mořská
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
strouhaný uzený sýr Eidam 30% t. v s. uzený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.