Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květákovo-masákové dukáty)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie935 kJ /
223 kcal
Bílkoviny17,89 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,53 g
Tuky15,12 g
– nasycené3,64 g
– nenasycené7,00 g
–– mononenasycené5,60 g
–– polynenasycené1,40 g
––– omega 30,06 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 3,50 g
Sůl8,67 g
Sacharidy3,65 g
– cukry0,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
2 2 větší hrsti hub (nejlépe masáky) Hřib čerstvý
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
1 1 lahůdková cibulka celá Cibulka jarní čerstvá
trošku trošku smetany (nebo mléka) Smetana kravská sladká 12%
2 hrsti 2 hrsti jemné krupičky Krupice pšeničná jemná
1 lžíce 1 lžíce Vegety Kořenící směs sypká 15 g
strouhanka dle potřeby Strouhanka pšeničná
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
olej na smažení Olej řepkový
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.