Nutriční hodnoty (Vepřové plátky na kmíně s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 323 kJ / 316 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 8,17 g |
| – nasycené | 1,98 g |
| – nenasycené | 4,11 g |
| –– mononenasycené | 3,43 g |
| –– polynenasycené | 0,68 g |
| ––– omega 3 | 0,03 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 136 mg |
| Sůl | 0,25 g |
| Sacharidy | 6,30 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g vepřové kýty (2 plátky) | Vepřová kýta | 250 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| vývar (nebo voda) | Vývar masový | |
| rýže | Rýže bílá |