Nutriční hodnoty (Rajčatovo - cibulový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 704 kJ / 3 275 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 36,42 g |
Tuky | 10,40 g |
– nasycené | 3,40 g |
– nenasycené | 5,00 g |
–– mononenasycené | 1,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 96,10 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,45 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 728,00 g |
– cukry | 660,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 kg 2 kg nezralých zelených rajčat (nakrájené na kolečka) | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
1 kg 1 kg cibule (nakrájené na kolečka) | Cibule čerstvá | 1000 g |
0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |
0,5 l 0,5 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
0,5 kg 0,5 kg cukru | Cukr bílý | 500 g |
1 lžička 1 lžička celého pepře | Pepř černý | 7 g |
1 lžíce 1 lžíce nového koření | Nové koření | 15 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený |