Nutriční hodnoty (Rajčatovo - cibulový salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 13 704 kJ / 3 275 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 36,42 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 36,42 g |
| Tuky | 10,40 g |
| – nasycené | 3,40 g |
| – nenasycené | 5,00 g |
| –– mononenasycené | 1,00 g |
| –– polynenasycené | 4,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 96,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,45 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 728,00 g |
| – cukry | 660,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg nezralých zelených rajčat (nakrájené na kolečka) | Rajče červené čerstvé | 2000 g |
| 1 kg 1 kg cibule (nakrájené na kolečka) | Cibule čerstvá | 1000 g |
| 0,5 l 0,5 l vody | Voda | 500 ml |
| 0,5 l 0,5 l octa | Ocet lihový | 500 ml |
| 0,5 kg 0,5 kg cukru | Cukr bílý | 500 g |
| 1 lžička 1 lžička celého pepře | Pepř černý | 7 g |
| 1 lžíce 1 lžíce nového koření | Nové koření | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený |