Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rajčatovo - cibulový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 704 kJ /
3 275 kcal
Bílkoviny36,42 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,42 g
Tuky10,40 g
– nasycené3,40 g
– nenasycené5,00 g
–– mononenasycené1,00 g
–– polynenasycené4,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina96,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,45 g
Sůl8,00 g
Sacharidy728,00 g
– cukry660,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 kg 2 kg nezralých zelených rajčat (nakrájené na kolečka) Rajče červené čerstvé 2000 g
1 kg 1 kg cibule (nakrájené na kolečka) Cibule čerstvá 1000 g
0,5 l 0,5 l vody Voda 500 ml
0,5 l 0,5 l octa Ocet lihový 500 ml
0,5 kg 0,5 kg cukru Cukr bílý 500 g
1 lžička 1 lžička celého pepře Pepř černý 7 g
1 lžíce 1 lžíce nového koření Nové koření 15 g
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
3 3 bobkové listy Bobkový list sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.