Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní marinovaný bůček

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 2. 2018 16:10

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 045 kJ / 1 923 kcal
Bílkoviny75,84 g
Tuky173,65 g
Vláknina1,39 g
Cholesterol 230 mg
Sodík 1,94 g
Sůl4,40 g
Sacharidy13,45 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Alixe

30. 8. 2019 17:24

Paní "Labajova" děkuji zpožděně za informace o pečení žebírek. Ono moc záleží na troubě, jak peče. Možná stačí péct o čtvrt hoďky míň. :-)

Labajova

28. 3. 2018 08:37

Ja peču nakladané žebírka na pečícím papíře bez oleje (jen tak) na 130C°pod alobalem 1hod a 30 min ,sundám alobal a z každé strany ještě dopeču na 200C°po 15 min horkovzduch..myslím ,že by aj ten buček šel takto,ale zkratila dobu pečení o 1/2 hod...

Alixe

18. 3. 2018 17:05

Děkuji za pomoc. Zkusím to příště na míň a déle. :-)

mika59

18. 3. 2018 17:00

Alixe: No musí se to hlídat, ze začátku přikryté a polévat často výpekem. Těch 50-60 minut, já mám starší el. troubu a taky to musím přizpůsobovat...:-) Možná na méně stupňů a déle..:-)

Alixe

18. 3. 2018 16:51

mika59: Tzn., že hodina je tak průměr, nebo je to už moc? My máme blbou troubu, musíme péct déle.

Alixe

18. 3. 2018 16:51

mika59: Tzn., že hodina je tak průměr, nebo je to už moc? My máme blbou troubu, musíme péct déle.

mika59

18. 3. 2018 13:48

Alixe: Já už přesně nevím, ale záleží na troubě a taky na mase. Někdy to maso je brzy a jindy se peče déle. Tady se asi přesná doba nedá určit..;-)

Alixe

18. 3. 2018 13:44

Omlouvám se, jak dlouho ten bůček pečete na těch 200°C? Alixe

Alixe

17. 3. 2018 12:16

mika59: Ahoj, dneska jsem, maso upekla, trochu se připeklo, ale bylo dobré. Jak dlouho ho pečete na těch 180°C?

Alixe

16. 3. 2018 21:00

mika59: Nemáte zač. Alixe

mika59

16. 3. 2018 20:48

Alixe: Omlouvám se za opožděnou odpověď, ale už bylo odpovězeno a děkuji za to ;-)...Taky jsme k tomu měli chleba.:-);-)

Alixe

16. 3. 2018 20:14

Děkuji, zkusíme to s chlebem. Už to mám naložené, tak zítra upeču.

Dajda

15. 3. 2018 15:58

Alixe: Kus dobrého čerstvého, pokud možno domácího chleba? <3

Alixe

15. 3. 2018 15:19

Ahoj, to bude asi moc velká mňamka. Zajímalo by mně jaká je k tomu příloha. Asi brambory?<3<3<3

jannes

1. 3. 2018 19:44

Supéér receptík,co nejdřív udělám:-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: marinovany bucek pikantní bucek bucek recepty recepty na marinovaný bůček bůček recept bůček z božského pekáčku buček marinovany marinování bůčku bůček pikantní pečený bůček marinovaný pečený bůček marinovaný buček recept marinované bučkové plátky marinovany búček recept na pikantní bůček pečený marinovaný bůček marinované bůček pikantni buckove plátky marinovany grilovany bucek marinovaný uzený bůček

Suroviny: bůček bez kosti, sůl, pepř, olej, omáčka chilli sladká, hořčice pikantní, šťáva citronová, omáčka sojová, česnek, pasta chilli, paprika sušená sladká

TopRecepty.cz

Pikantní marinovaný bůček

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/JMvP