Pikantní marinovaný bůček

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 19 názorů

Suroviny

500 g bůčku bez kosti
sůl
pepř
Marináda:
2 lžíce oleje
2 lžíce sladké chilli omáčky
1 lžíce pikantní hořčice
1 lžíce citronové šťávy
1 lžíce dobré sojové omáčky
3 stroužky utřeného česneku
1/2-1 lžička chilli pasty
1 lžička mleté papriky
Recept si zatím oblíbilo 41 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bůček nakrájíme na zhruba 1 cm plátky. Lehce ho naklepeme, osolíme a opepříme.

  2. Všechny suroviny promícháme a plátky bůčku marinádou potřeme. Misku s masem uzavřeme a uložíme na 24 hodin do lednice.

  3. Připravíme plech s pečícím papírem a lehce ho potřeme olejem. Plátky uložíme vedle sebe a pečeme v předem vyhřáté troubě na 200°C do měkka.

  4. Plech můžeme na prvních deset minut přikrýt a po odkrytí dopečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 2 337 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pikantní marinovaný bůček

  • Labajova Labajova

    Ja peču nakladané žebírka na pečícím papíře bez oleje (jen tak) na 130C°pod alobalem 1hod a 30 min ,sundám alobal a z každé strany ještě dopeču na 200C°po 15 min horkovzduch..myslím ,že by aj ten buček šel takto,ale zkratila dobu pečení o 1/2 hod...

    Odpovědět

  • Alixe Alixe

    Děkuji za pomoc. Zkusím to příště na míň a déle. :-)

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    Alixe: No musí se to hlídat, ze začátku přikryté a polévat často výpekem. Těch 50-60 minut, já mám starší el. troubu a taky to musím přizpůsobovat...:-) Možná na méně stupňů a déle..:-)

    Odpovědět

  • Alixe Alixe

    mika59: Tzn., že hodina je tak průměr, nebo je to už moc? My máme blbou troubu, musíme péct déle.

    Odpovědět

  • Alixe Alixe

    mika59: Tzn., že hodina je tak průměr, nebo je to už moc? My máme blbou troubu, musíme péct déle.

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    Alixe: Já už přesně nevím, ale záleží na troubě a taky na mase. Někdy to maso je brzy a jindy se peče déle. Tady se asi přesná doba nedá určit..;-)

    Odpovědět

  • Alixe Alixe

    Omlouvám se, jak dlouho ten bůček pečete na těch 200°C? Alixe

    Odpovědět

  • Alixe Alixe

    mika59: Ahoj, dneska jsem, maso upekla, trochu se připeklo, ale bylo dobré. Jak dlouho ho pečete na těch 180°C?

    Odpovědět

  • Alixe Alixe

    mika59: Nemáte zač. Alixe

    Odpovědět

  • mika59 mika59(autorka receptu)

    Alixe: Omlouvám se za opožděnou odpověď, ale už bylo odpovězeno a děkuji za to ;-)...Taky jsme k tomu měli chleba.:-);-)

    Odpovědět

  • Alixe Alixe

    Děkuji, zkusíme to s chlebem. Už to mám naložené, tak zítra upeču.

    Odpovědět

  • Dajda Dajda

    Alixe: Kus dobrého čerstvého, pokud možno domácího chleba? <3

    Odpovědět

  • Alixe Alixe

    Ahoj, to bude asi moc velká mňamka. Zajímalo by mně jaká je k tomu příloha. Asi brambory?<3<3<3

    Odpovědět

  • jannes jannes

    Supéér receptík,co nejdřív udělám:-8

    Odpovědět

  • Ivace64 Ivace64

    Vypadá moc dobře<3

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: marinovany bucek pikantní bucek recepty na marinovaný bůček bůček z božského pekáčku buček marinovany marinování bůčku bucek recepty marinovany búček bůček pečený marinovaný bůček pikantni buckove plátky pikantní pečený bůček marinovaný uzený bůček recept na vietnamský bůček recept na pikantní bůček marinovaný buček recept recept- platky bucku marinované bůček marinované bučkové plátky veitnamský marinovaný bůček

Zapomněl/a jsem heslo