Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová musaka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 765 kJ /
1 856 kcal
Bílkoviny159,95 g
– z toho živočišné bílkoviny145,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,94 g
Tuky72,90 g
– nasycené31,48 g
– nenasycené29,40 g
–– mononenasycené25,23 g
–– polynenasycené4,17 g
––– omega 30,46 g
Vláknina22,45 g
Cholesterol 969 mg
Sodík 1,37 g
Sůl3,07 g
Sacharidy131,90 g
– cukry40,66 g
––– laktóza21,95 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mletého masa mix (hovězího, vepřového) Vepřová plec 500 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
200 ml 200 ml smetany (nebo zakysané smetany) Smetana kravská sladká 12% 200 ml
70 g 70 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 70 g
10 10 brambor (na 2 vrstvy) Brambor zimní 500 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
trochu trochu pórku Pórek čerstvý
2-3 lžíce 2-3 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 37.5 g
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky Paprika červená sušená 10 g
1 1 vrchovatá lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká
1 1 větší hrst pažitky Pažitka čerstvá
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
voda (dle potřeby) Voda
olej na restování Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.