Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ovocný koláč s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie22 574 kJ /
5 396 kcal
Bílkoviny91,23 g
– z toho živočišné bílkoviny38,19 g
– z toho rostlinné bílkoviny53,04 g
Tuky260,89 g
– nasycené55,13 g
– nenasycené191,04 g
–– mononenasycené131,63 g
–– polynenasycené59,41 g
––– omega 311,12 g
Vláknina22,19 g
Cholesterol 951 mg
Sodík 577 mg
Sůl1,94 g
Sacharidy659,58 g
– cukry375,45 g
––– laktóza17,39 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
23 lžic 23 lžic polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 253 g
23 lžic 23 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 345 ml
12 lžic 12 lžic oleje Olej řepkový 132 ml
10 lžic 10 lžic moučkového cukru Cukr bílý 250 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
tuk na vymaštění Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá
ovoce - broskve, meruňky, rybíz, borůvky... Jahody čerstvé
100 g 100 g mandlových lupínků Mandle loupané 100 g
100 g 100 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 100 g
100 g 100 g pískového cukru Cukr bílý 100 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.