Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Country pečené kuře na kysaném zelí

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min

75 min (15 min příprava + 60 min tepelná úprava)

9. 4. 2010 11:58

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie935 kJ / 223 kcal
Bílkoviny8,60 g
Tuky1,00 g
Vláknina13,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,01 g
Sůl10,00 g
Sacharidy28,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

hosta

27. 11. 2019 16:07

Fotka uživatelky Handika smazána, nešlo o kuře pečené na kysaném zelí:no:

Ivana79

18. 11. 2011 13:59

Ja pridávam ďalšie foto aj bod:yes:Tiež som pridala slaninku a cibuľu:-pNemohli sme sa dojesť,dávno som takéto kura nerobila:-//:-D

popletko

25. 9. 2010 09:30

Fakt super - nezbylo :-D Dala jsem pod kure platky anglicke sleniny :-p .Pridavam obrazek a samozrejme bodiky :yes: :yes: :yes: :yes: :yes: :yes:

Ijanka

7. 9. 2010 13:19

Perfektně chutné :) prostě super recept rychlý a výborný....chválím foto ;-)a posílám bodík :yes:

phamka

1. 9. 2010 15:07

děkuju maris

maris

1. 9. 2010 14:59

Droby jsu vnitřnosti:-)

phamka

1. 9. 2010 14:56

co je drob:-?

JanaDorazinova

1. 9. 2010 14:48

Popik (neregistrovaný/á) , normálně bych s tebou úplně souhlasila, taky vítám fotopostupy, ale tady snad ani není potřeba..na zelí dáme maso a pečeme, to snad fotopostup nepotřebuje;-)

Popik

9. 6. 2010 20:30

Krásné foto, ale chtělo by to fotky i fotopostupů :) a ne jen celého jídla.:-p

Eliza

26. 5. 2010 12:29

:-), použila jsem velkopopovický Kozel černý, právě ho dopíjím...:-p:-D Ale cukr chuť vyladil a jídlo bylo báječné...
Hani, díky za pochvalu fotek, od tebe si toho fakt vážím, tvoje fotky jsou perfektní.:yes:

Sodovka

26. 5. 2010 12:27

Zapoměla jsem napsat čerý Kozel 10. :-))

Sodovka

26. 5. 2010 12:25

Eliza, nevím jaké pivo si použila. Dobré skušenosti mám s Kozlem 10. Je to pivo, po kterém pokrm nezhořkne. A já ještě kysané zelí před pečením pocukruji :-)) Protože máme rádi sladkokyselé zelí dušené, proto sladím i tohle zelí pečené v troubě. :yes:

Simona Skolakova

26. 5. 2010 12:22

Eli,zkus příště použít černé pivo.To není tak hořké,tak by to mohlo vyhovovat.;-)Jinak taky dělám a je to prima bašta.Dávám bod:yes::-K

HankaPu

26. 5. 2010 12:18

Eli, vypadá to nádherně:yes::yes:Ty fotky jsou tak lákavé, že bych hned zasedla k talíři a pustila se do toho:-)):yes: +

Eliza

26. 5. 2010 12:03

Dobrá klasika, jen s pivem jsem ji dělala poprvé. Musela jsem zelí dost dosladit, díky pivu trochu zhořklo...;-)
Posílám fotky :-).

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečené kuře na zelí kuře pečené na zelí kuře na zelí pecene kure kuře na zelí v troubě kuře na kysaném zelí s brambory kuře na zelím v troubě kuře pečené v zelí pečené kuře na zeli s bramborem pečene zeli pečené kuře na zelí a slanině kuře na zelí a brambory kuře kysané zelí kuře na zelí v remosce kuře a kysané zelí pečene maso na kysaném zelí kuře v zelí pečene kure se zelim a brambory recept pečené kuře na zelí pečené kuře zelí

Suroviny: droby, zelí kysané, koření čína, sůl, pivo světlé, máslo

TopRecepty.cz

Country pečené kuře na kysaném zelí

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/08jL