Nutriční hodnoty (Domácí jablíčková přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 25 570 kJ / 6 112 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,48 g |
| Tuky | 17,69 g |
| – nasycené | 5,91 g |
| – nenasycené | 7,79 g |
| –– mononenasycené | 0,67 g |
| –– polynenasycené | 7,12 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 131,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 185 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 1 402,00 g |
| – cukry | 1 266,67 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 kg 5 kg jablek | Jablko čerstvé | 5000 g |
| 800 g 800 g cukru | Cukr bílý | 800 g |
| 2,5 l 2,5 l vody | Voda | 2500 ml |
| 3 3 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 120 g |