Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybí salát s kyselou příchutí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie7 566 kJ /
1 808 kcal
Bílkoviny12,38 g
– z toho živočišné bílkoviny2,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,28 g
Tuky169,73 g
– nasycené25,74 g
– nenasycené129,28 g
–– mononenasycené38,43 g
–– polynenasycené90,85 g
––– omega 32,12 g
Vláknina20,20 g
Cholesterol 287 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,64 g
Sacharidy48,93 g
– cukry32,89 g
––– laktóza2,85 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 nakládaných filátek ze sledě (zavináčů) Sleď filet
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
2 2 kyselé okurky Okurka polní zavařená
1/3 1/3 celeru Celer bulva čerstvá 180.00000536441803 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 brambora (střední) Brambor zimní 50 g
1 1 jablko (kyselejší) Jablko čerstvé 150 g
šťáva z citronu (dle chuti) Šťáva z citrónu
1 snítka 1 snítka petrželky Petržel nať čerstvá
1 lžička 1 lžička cukru moučka Cukr bílý 5 g
3 kuličky 3 kuličky nového koření Nové koření
1 špetka 1 špetka bílého pepře Pepř bílý
200 ml 200 ml majonézy Majonéza 200 g
3 lžíce 3 lžíce zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
sůl (dle chuti) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.