Nutriční hodnoty (Zaječí ouška)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 2 476 kJ / 592 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 72,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,06 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,25 g |
| Tuky | 19,55 g |
| – nasycené | 9,02 g |
| – nenasycené | 10,19 g |
| –– mononenasycené | 6,32 g |
| –– polynenasycené | 3,88 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 28,28 g |
| Cholesterol | 239 mg |
| Sodík | 2,62 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 18,71 g |
| – cukry | 8,56 g |
| ––– laktóza | 0,06 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hub (nebo žampionů) | Hřib čerstvý | 400 g |
| 5 plátků 5 plátků slaniny | Špek | |
| 15 plátků 15 plátků šunky (nebo šunkový salám, cikánská pečeně) | Šunka vepřová vařená | 300 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 0.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| strouhaný tvrdý sýr na posyp | Sýr kravský tvrdý 30% |