Nutriční hodnoty (Hovězí na špeku a růžičkové kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 427 kJ / 2 014 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 198,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 170,18 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,51 g |
Tuky | 90,26 g |
– nasycené | 43,20 g |
– nenasycené | 45,07 g |
–– mononenasycené | 37,11 g |
–– polynenasycené | 7,97 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 39,35 g |
Cholesterol | 419 mg |
Sodík | 1,67 g |
Sůl | 3,75 g |
Sacharidy | 85,43 g |
– cukry | 25,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g hovězího masa (přední, krk) | Hovězí kýta | 750 g |
50-100 g 50-100 g špeku (nebo slaniny) | Špek | 75 g |
750 g 750 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 750 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
hovězí vývar | Vývar hovězí | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
trocha trocha polohrubé mouky na zahuštění | Mouka pšeničná polohrubá |