Nutriční hodnoty (Hovězí na špeku a růžičkové kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 8 427 kJ / 2 014 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 198,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 170,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,51 g |
| Tuky | 90,26 g |
| – nasycené | 43,20 g |
| – nenasycené | 45,07 g |
| –– mononenasycené | 37,11 g |
| –– polynenasycené | 7,97 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 39,35 g |
| Cholesterol | 419 mg |
| Sodík | 1,67 g |
| Sůl | 3,75 g |
| Sacharidy | 85,43 g |
| – cukry | 25,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězího masa (přední, krk) | Hovězí kýta | 750 g |
| 50-100 g 50-100 g špeku (nebo slaniny) | Špek | 75 g |
| 750 g 750 g růžičkové kapusty | Kapusta růžičková čerstvá | 750 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| hovězí vývar | Vývar hovězí | |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| trocha trocha polohrubé mouky na zahuštění | Mouka pšeničná polohrubá |