Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí na špeku a růžičkové kapustě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 427 kJ /
2 014 kcal
Bílkoviny198,69 g
– z toho živočišné bílkoviny170,18 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,51 g
Tuky90,26 g
– nasycené43,20 g
– nenasycené45,07 g
–– mononenasycené37,11 g
–– polynenasycené7,97 g
––– omega 30,17 g
Vláknina39,35 g
Cholesterol 419 mg
Sodík 1,67 g
Sůl3,75 g
Sacharidy85,43 g
– cukry25,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
750 g 750 g hovězího masa (přední, krk) Hovězí kýta 750 g
50-100 g 50-100 g špeku (nebo slaniny) Špek 75 g
750 g 750 g růžičkové kapusty Kapusta růžičková čerstvá 750 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
hovězí vývar Vývar hovězí
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
trocha trocha polohrubé mouky na zahuštění Mouka pšeničná polohrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.