Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný kynutý koláč s makovou drobenkou - bez vajec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie301 442 kJ /
72 046 kcal
Bílkoviny629,25 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny629,25 g
Tuky637,65 g
– nasycené188,70 g
– nenasycené330,25 g
–– mononenasycené85,59 g
–– polynenasycené244,66 g
––– omega 338,83 g
Vláknina3 543,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,76 g
Sůl0,60 g
Sacharidy14 175,60 g
– cukry12 849,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
100 g 100 g moučkového cukru (nebo krupicového) Cukr bílý 100 g
80 g 80 g Hery (nebo jiného tuku) Margarín 80 g
30 g 30 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 30 g
270 ml 270 ml mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 270 ml
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
1-2 lžíce 1-2 lžíce cukru (dle potřeby) Cukr bílý 37.5 g
trošku trošku mleté skořice Skořice ceylonská mletá
rozinky Rozinky
100 g 100 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 100 g
100 g 100 g mletého máku Mák modrý mletý 100 g
80 g 80 g moučkového cukru Cukr bílý 80 g
120 g 120 g Hery (nebo jiného tuku) Margarín 120 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.