Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové maso na česneku

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 8. 2008 20:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie770 kJ / 184 kcal
Bílkoviny5,94 g
Tuky0,85 g
Vláknina12,92 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 17 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy35,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Manelka

28. 5. 2021 08:55

Dá se použít i maso z divočáka. Jednoduchý recept. Použila jsem jako přílohu pohanku. Díky.:yes: K tomu mám hlávkový salát.

Petulka89 Petulka89

26. 5. 2021 09:24

Moc nam chutnalo. Varim i z hoveziho masa :) :-K

magdalenka magdalenka

4. 3. 2020 12:55

JiRtiMCZ: ma zmysel reagovat na 9 rokov staru diskusiu?

JiRtiMCZ

4. 3. 2020 12:28

A jejej, tady se nekomu slaplo na kuri ocko coz :) Rada se tu nebere a jeste hura na dotycneho. Vazeni, proc? Vse co zde dotycny napsal o cesneku, maslu, mouce a vubec postupu je naprosto v poradku. Spagetku bych si za zenu rozhodne nevybral ( promin ) :-D Co dokaze stred cecneku vi kazde "male dite" a kazdy, kdo jen trochu vari, nebo se o to snazi. Co dela a hlavne vydrzi maslo po tepelne strance jakbysmet. Prestante se hadat, nechte si sem/tam poradit, prestante do sebe rypat a vsem dobrou chut, pokud zrovna obedvate :yes:

pro odborníčka

12. 12. 2011 11:36

Pokud jsi takový odborník na střed česneků a teplotu zahřívání másel, proč lezeš na recepty? :-D Moc mě to pobavilo! Good luck! :yes:

špatný recept

7. 8. 2011 16:31

chocolate: v másle vznikají, od teploty 110 stupňů, dost škodlivé látky, prostě platí pravidlo, máslo by nemělo být zahříváno nad teplotu varu, to že se k máslu přidá olej, způsobí, že se posune hranice jen pro připalování, ale teplota je tak vysoká, že se tovří jedy a karcinogeny, pokud něčemu nerozumíte, nedělejte ze sebe husu a ještě se smajlíkama !!!

spatny recept

6. 8. 2011 09:58

spagetka: clovek neporozumi vecem kdyz si je nekde najde na netu, u kazdeho cesneku se ma vyndavat jadro, tz. stred...

spagetka spagetka

3. 8. 2011 12:27

špatný recept: co je jádro u česneku?:-O:-O
Informací přímo od odborníka jsem to zjistila, jádro česneku se objevuje JEN u starého česneku, když vám roste zelený klíček a obal okolo jakoby vyschne. Takže ten zelený střed vyloupnete -tedy to JÁDRO a použijete, neb je to ještě kvalitní, obal vyhodíte.
Je mi líto, tvá informace je špatná a zavádějící :no::no:

Simona Skolakova Simona Skolakova

3. 8. 2011 12:14

špatný recept:tak jsi nám to vysvětlil,ty jsi z oboru???Kuchař???

špatný recept

3. 8. 2011 11:58

chocolate: máslo se dává pro zjemnění a jakoukoliv tepelnou úpravou tuto funkci ztrácí, hořkne u česneku jen jádro, to se musí vždy vyndat, potom česnek nikdy nezhořkne a pokrm bude mít váýraznější aroma

spagetka spagetka

30. 7. 2011 13:56

Jakékoli maso na česneku máme moc rádi a tady v tom receptu nevidím nic špatně. Jinak já většinou rozvoním česnek hned na začátku, ale pak ještě podle chuti na konci ještě přidám třeba stroužek. Jen jsem pozapomněla na tu kombinaci másla+oleje, takže díky za osvěžení paměti ;-):-p:yes:

chocolate chocolate

30. 7. 2011 13:44

špatný recept !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:Máslo se přepalovat nebude, protože do něj autorka správně přidala lžíci oleje a pokud přidáš česnek na začátku tak má tendenci zhořknout;-).

špatný recept !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

30. 7. 2011 13:39

máslo nelze přidávat na začátku na smažení cibule, za prvé se připaluje, za druhé tím, že není tepelně stálé ztrácí svou zjemňovací funkci pokud se nedává úplně na závěr do hotového jídla, dále česnek je ideálí přidávat na začátku do cibulky a restovat, pustí tak více aromatických látek, tak jak je to popsané je to jen v případě, že chcete jen lehce "ovovněné" jídlo, další hloupost je odpořování šťávy, pokud nechcete moc omáčky tek nevařte maso ve velkém množství vody a potom není nic potřeba odpařovat, na začátku se k restování cibulky přidá ještě mouka a není ji potřeba přidávat na závěr, pokud chceme hodně omáčky a husté vaříme v menším množství vody (úspora neergie) a vodu na závěr přidáme potom zahuš'tujeme ;-(:no:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 2. 2011 22:56

No, zdá se mi to jednoduché a určitě dobré. Náhodné recepty jsou super:-D:yes:

bara.it bara.it

18. 1. 2011 13:40

Jednoduchy a rychly recept s ingrediencemi, ktere ma kazdy doma po ruce. Vysledek byl velmi pozitivni a moc nam chutnalo. Davam ti bodika a pridavam fotku.:yes:4:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: vepřové na česneku veprove kostky na cesneku vepřové na česneku recept veprove na cesneku omacka vepřový na česneku vepřova kyta na česneku vepřové maso pečené na česneku pečené vepřové maso na česneku pečené vepřové na česneku pečené maso na česneku vepřová na česneku vepřové plátky na česneku vepřového maso na česneku na česneku recepty vepřové na česneku vepřové maso recepty vepřové na pepři vepřové kostky na pepři recept veprove na cesneku pečená vepřová kýta na česneku

Suroviny: kýta vepřová, cibule, máslo, olej, česnek, mouka hladká, masox, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové maso na česneku

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYR6