Nutriční hodnoty (Špenátové sýrové noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 185 kJ / 1 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 51,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 14,96 g |
| Tuky | 62,34 g |
| – nasycené | 32,90 g |
| – nenasycené | 21,44 g |
| –– mononenasycené | 17,96 g |
| –– polynenasycené | 3,48 g |
| ––– omega 3 | 0,71 g |
| Vláknina | 13,84 g |
| Cholesterol | 661 mg |
| Sodík | 542 mg |
| Sůl | 1,42 g |
| Sacharidy | 52,40 g |
| – cukry | 7,22 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g Ricotta | Ricotta | 100 g |
| 100 g 100 g Lučina linie | Lučina 70% t.v s. | 100 g |
| 50 g 50 g jemná špaldová mouka | Mouka špaldová hrubá | 50 g |
| 200 g 200 g čerstvého špenátu | Špenát čerstvý | 200 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| trocha trocha olivového oleje | Olej olivový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cherry rajčátka | Rajčata cherry |